Lad naturens mildhed og vildhed vækkes i dit indre. Bevæg dig glad – Move With Nature

Vildhjerte Yoga

Yoga betyder grundlæggende “union” eller forbindelse. For de fleste mennesker er det ønsket om, at forbinde til mere ro og en afstresset krop, at trække tempoet ud af vores ofte hæsblæsende hverdag, samt at forbinde med det der har en dybere værdi for os.  .

Inspireret af Akhanda yoga og ayurvedaen, tilbyder jeg holdundervisning i blid vildhjerte yoga med stærke rødder til naturens elementer, yin og restorativ yoga.

Akhanda yoga tager udgangspunkt i at genfinde balancen i de 5 grundenergier: jordforbindelse, opløftende, centrering, ekspansion og forbindelse til det samlede hele. Det er de samme energier som går igen i ayurvedaen (jord, vand, ild, luft og rum) og som er at finde både i os selv og i den verden omkring os. Ved hjælp af bevægelse, lyd/vibration, meditation, vejtrækningsteknik, samt yogisk visdom, kan vi finde en vej til at genoprette den naturlige indre ro og balance som vi er født med. Akhanda betyder hel (unbroken), via yoga kan vi genforbinde os til det hele menneske vi er og re-connecte til vores indre naturlige flow. Naturen er altid på rette sted og på rette tidspunkt – move with nature.

Living Yolates

Til efteråret kan jeg kalde mig Living Yolates underviser og jeg glæder mig helt enormt.

Living Yolates er stiftet af Mikkala Kissi og er en helt unik blanding af alt det gode ved yoga (indre ro og bevidst nærvær), dansende mobilitetstræning (fri bevægelse i alle kroppens led og udtryk) og pilates (kernestyrke og fokus).

Det er en ny måde at bevæge både krop og sind på, der mixer gammel visdom med moderne dans og core-træning. Det er en legende og let indgangsvinkel til at åbne dørene til din indre essens, give slip og give udtryk for den du er, imens du mærker du står solidt i dig selv. Yolates læner sig op at yogisk visdom og naturens egen rytme og flow, som vi kan komme i kontakt med inden i os selv, og anvende i praksis i vores hverdag.

Er du klar til at mærke din livsgnist og åbne for sprudlende livsglæde?

Living Yolates finder du om Kammillegård i Måløv på udvalgte søndage. Se nedenfor.

Min inspiration

Naturen er en meget stor inspiration for mig, også i min egen yogapraksis og min undervisning. Vi kan arbejde med teorien om de 5 grundelementer: jord, vand, ild, luft og rum i yogaen, og øve os i evnen til selvregulering i vores hverdag. Naturen selvregulerer på smukkeste og mest naturlige vis, hele tiden og hver eneste dag, og finder balancepunktet ved at skrue op og ned for grundelementerne, tilpasse og justere undervejs. Hvad der føles sandt og godt den ene dag, er muligvis ikke det samme som næste dag. Ved at tjekke ud af autopiloten og forbinde os til vores indre bevidsthed, kan vi gå på opdagelse i hvad der føles sandt for netop det unikke menneske vi selv er. På samme måde kan vi øve os i at justere undervejs, ved at være nysgerrige, mærke ind og opdage, hvad det er der er på spild, og hvad vi kan skabe mere af, for at genfinde balancen i vores liv. Læs mere om de 5 elementer her.

Yoga handler ikke om at kunne nå sine tæer, men mere om rejsen ned til dem. – Judith Hanson Lasater

Vi kan let komme til at glemme, at en yogastilling kan være langt mere som en slags opdagelsesrejse, end fysisk træning og statiske positurer. Prøv at trække noget af hårdheden og udholdelsen ud, ved kun at gå 2/3 ind i stillingen, prøv at være nysgerrig og have en legende tilgang til hvordan det opleves og observer hvad der sker, når du inviterer mildhed og nysgerrighed ind i din praksis.

Hvor?

Holdundervisning

  • Living Yolates sessions hos Måløv hos Yogaladen i Stenløse på udvalgte søndage. Tilmelding sker ved at kontakte mig. Tjek datoer for åbne hold på nyheder/blog
  • Yoga for seniorer tirsdage kl. 9.00-10.15 og 10.30-11.45 hos Aktive Seniorer Ballerup
  • 1:1 yoga. Kontakt for tilbud/forløb tilrettelagt for dig, hvor vi fokuserer på dine ønsker og udfordringer.