Eventyrlige akvarelverdener der genfortryller vores hjerter. Vi har mistet evnen til at se den ydre og indre magiske verden, der udfolder sig lige for øjnene af os. Mine akvarelbilleder inviterer dig ind i denne fortryllede verden.

Akvarelmagi

Vores hjerter længes så inderligt efter den tabte magi, start med at invitere den indenfor.


Jeg maler fordi jeg ikke kan lade være med at formidle mine indre landskaber og det/dem der befolker dem. Jeg har altid været meget kreativ, men det er først for nyligt at jeg har turde stå frem og vise min kunst. Det er som om der har stået en skurkeagtig person i mine landskaber og hele tiden hvisket….aeeej Alice, det der kan du ikke vise nogen. Men jeg har besluttet at den magi der bor i mine eventyrlige levende landskaber, skal få lov til at sprede deres magi nu. Det er aldrig for sent at skabe en ny fortælling, et nyt eventyr, hvor den skurkeagtige person ikke længere har magt.


Alle mine billeder er til salg, nogle har jeg stadig som original, andre har jeg som kunsttryk. De kan alle bestilles i både A3, A4 og A5. tag kontakt til mig hvis du kan mærke et billede eller flere kalde på dig.

Kunsttryk i Giclee kvalitet på lækkert akvarelpapir

A3: 690 kr

A4: 345 kr

A5: 235 kr

Originaler

A3: 1500 kr

A4: 900 kr