Hvad SoulFlow har betydet for mig

Mit første møde med SoulFlow begyndte i september 2020, da jeg påbegyndte min SoulFlow-uddannelse. En 9 måneders inspirerende og dybt transformerende rejse, ind i mine indre landskaber. En rejse igennem flere bevidsthedslag, befolket af indre tilstande og delpersonligheder, der mildt er blevet mødt, rummet og anerkendt for lige præcis det de er. En rejse der har skabt vilde transformationer, dybe indsigter og har givet mig mulighed for, at skabe sunde forandringer i mit liv. SoulFlow-metoden viste mig vejen tilbage til mig selv.

I mødet med den ydre verden og andre mennesker har jeg tit haft en oplevelse af, at være forkert eller anderledes, og har ikke turde tage imod de invitationer af muligheder som er opstået i mit liv. Undervejs i min egen udvikling, har jeg lært at mærke min indre kerne af kærlighed, i stedet for  at søge den udefra. Jeg oplever at have fået en større forbundenhed og forståelse i min indre verden, hvilket har givet en helt ny styrke og indre glæde og glød, der strømmer langt mere ubesværet og klart indefra og ud.

Det har ikke været en let vej at rydde op i barndomstraumer, relationstraumer og lavt selvværd, men det er det hele værd og mere til. Jeg er landet blidt i eget hjertelys og kan mærke mit fundament og mine grænser langt bedre end nogensinde. Det er ubeskriveligt befriende at opdage, at uanset hvor låst eller hvor smertende forskellige dele i mig har føltes, så ønsker disse dele reelt bare at blive set, mødt og lyttet kærligt til. Mit indre er ikke længere min fjende. Inden i alle mine svære og mørke sider findes kimen til vækst og frisættelse af store potentialer. Jeg er den bedste udgave af mig selv, med alt det jeg indeholder, og vil gerne støtte andre på samme rejse, ind i de indre landskaber og ind i det indre lys i hjertet.

Rejsen begynder når du med modigt hjerte åbner for din indre kilde til din iboende milde kærlighed, det lys du kom ind i denne verden med. Det er smukt, storslået, sårbart og er en blid og kærlig vej til dit milde og vilde hjerte.