Et forløb for dig kære kvinde, der kan mærke, at du gemmer på så meget mere!

Tag på en indre og ydre rejse hjem til dig selv. Forløbet er for dig der har mistet dig selv af syne, eller som kan mærke at du modarbejder dig selv, og oplever at du ofte er i kamp mod dig selv. Måske har du grundet nogle oplevelser og erfaringer i livet, glemt hvad det vil sige at være dig? Husk, det er aldrig for sent at give dig selv gaven af at være hele DIG.

Lad dit indre frø spire og giv dig selv den rigtige næring. Åben for din iboende hjertevarme og glæde. Hvad er det der gerne vil ud at leve, hvad er det der længes efter luft under vingerne inden i dig? Dine drømme skal ikke længere være gemt væk og holdt nede. Giv dig selv lov til at ranke dig, rejse dig og folde dig selv ud. Der er INGEN der kan være dig, træd frem smukke kvinde.
Hvor er der modstand, hvor føles det tungt, hvor løber du om hjørner med dig selv? Dine historier og overbevisninger har haft en formål engang, passet på dig da det var svært i dit liv. Du er klar til slippe disse historier og byrder, for du er meget mere end et sæt fastlåste mønstre, der kører i ring. Al den energi vi bruger på at holde fast, at holde nede og holde ud, kan bruges til at sætte fra, lette og leve i tråd med dit livsformål. Det venter tålmodigt i dit indre på invitationen og pladsen.
Lad dit livsformål række ud og blive set. Der er brug for lige præcis dit smukke unikke lys og dit særlige udtryk i en verden, der er låst fast i en ensformig monokultur. Lad glæden få fuldt udtryk. Uden skam og uden undskyldninger, med dit levende varme hjerte forrest. Slip magien løs!

3 måneder

Når du beslutter dig for at skrive en ny historie om dig selv, tage du ansvaret for din egen glæde og lykke tilbage. Tilbage til den eneste i verden der ved hvad der gør dig lykkelig, nemlig dig. Du har muligheden for at skabe det liv du drømmer om at leve.

3 hovedtemaer

Forløbet tager afsæt i 3 vigtige hovedtemaer: At opdage og befri dig selv for historier der blokerer eller føles som byrder. At sætte stikket i til DIG, genfinde eller måske for første gang mærke dit eget centrum. At træde frem og give dig selv lov til, at hele dig kommer til udtryk.

3 niveauer: krop, hjerte og hoved

Indhold:

  • Introsamtale på zoom
  • Personlig meditation (lydfil)
  • 3 x mentaløvelser der støtter de 3 niveauer: unburden, unfold og unleash
  • 3 x SoulFlowTerapi sessions á 75 min.
  • 3 x 1,5 times Living Yolates sessions i Måløv
  • En smuk taknemmelighedsnotesbog med en af mine akvareller
  • 3 x 1ml. doTERRA olie der støtter dig gennem de 3 niveauer: Unburden, unfold og unleash

Click here to add your own text